Passie voor creatieve communicatie

Turtoise verzorgt uw communicatie, rekening houdend met uw wensen.
Met een gerichte manier van aanpak en nauw contact werken we aan uw project tot het volledig naar smaak is.

Grafisch ontwerp

Met Turtoise ben ik één aanspreekpunt voor logo & huisstijl ontwerp, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers, brochures.
Niet alleen op zakelijk vlak ben ik inzetbaar, ook voor bijvoorbeeld trouwkaarten, geboortekaartjes, communiekaartjes word ik graag ingeschakeld.

</>

Webdesign

Met behulp van WordPress ontwerp ik responsive websites. De websites worden volledig op maat gemaakt in samenwerking de klant. WordPress is een content management systeem (CMS). U kunt dus zelf de website beheren. Niet zo handig met WordPress of gewoon geen tijd om de website zelf te beheren? Geen probleem, ook dit kunt u aan mij overlaten!

Freelance marketing

Lukt het door tijdsgebrek of door gebrek aan kennis niet om uw website en sociale media up-to-date te houden? Ik help graag bij het ontwerpen van posts, het beheren van de kanalen en het adverteren. Verder heb ik een uitgebreide kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (betaald adverteren),Social media, e-mailmarkering, Google Analytics,..

Fotografie

Wil jij graag jouw verhaal met je gezin, partner, vriend, vriendin, familie laten vereeuwigen? Contacteer mij voor een speelse fotoshoot op locatie met een ongedwongen sfeer. Ook voor bedrijfsfotografie OF videografie kun je mijn altijd contacteren.

Stuur mij een berichtje!

Wil je meer weten over mijn projecten of heb je een leuke opdracht waarop ik mijn creativiteit mag loslaten?  

Stuur me dan een berichtje! Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.